ENERGETISCHE  FREQUENTIE  HEALING

met de Schumann Resonantie

​​Energetische frequentie Healing

Hoe zou het zijn als Iedereen op de Wereld zich  gaat Verbinden met de Schumann Resonantie en daardoor in staat is, om zijn Eigen Lichaam te Helen, te Verjongen en te Genezen op gebied van Body, Mind en Soul.… dus op Emotioneel, Fysiek, Mentaal en Spiritueel gebied. Het Kan…

Want;
Alle Healings Capaciteiten zitten in Moeder Aarde en Hèt Universum.
De Verbindende Combinatie van deze Twee noem ìk de Energetische Frequentie Healing.

 

Verbinding

Door Jouw Energetisch Lichaam te Verbinden met de Frequentie van Moeder Aarde en Hèt Universum (de Centrale Zon)…. ben je in staat om te Helen van Binnenuit …
En Jezelf op een Fantastische en Perfecte manier te kunnen Aarden… wat vandaag de dag wel heel belangrijk is, gezien de ‘roerige’ tijd waarin we leven.
Als jij jezelf dagelijks onder de Loep neemt en deze Energetische Frequentie Healings Techniek toepast zul je ervaren dat je Body, Mind en Soul zich gaan herstellen …

Met een beetje Oefenen, waar je echt geen Mediamieke Gaven voor hoeft te hebben… zul je je steeds Sneller en Makkelijker kunnen Connecten met Moeder Aarde en Hèt Universum, doordat je er Bewust mee bezig bent.
Op deze manier, leert Jouw Bewustzijn een Nieuwe Staat van Zijn èn sta Je Jezelf en Je Lichaam toe om te Helen…
Nu denk je:  vast en zeker… Toch is het zo!

De Schumann Resonantie;  want zo heet deze (in mijn ogen) ……

 

 

‘ Tover ‘  Formule

 

 

is Gratis èn voor Niets. En is voor Iedereen Toegankelijk. Hoe Mooiiii

Door gebruik te maken van de Schumann Resonantie haal je deze Energie Zelf uit Moeder Aarde en Het Universum. En vervolgens verbindt jij Jou met Deze Twee, vanuit jouw Energetisch Lichaam.
Hierdoor vult Jouw Lichaam zich helemaal op met Licht en Liefde …. en wordt deze weer aangezet met het Vermogen van Zelfheling en Optimaal Functioneren.

VerJongings Kuur krijg je er Gratis en voor Niets bij :-)) :-))

Het Levende Bewijs van dit alles is (oa)  AntonTeuben…Owner van Het Schumann Resonantie Instituut.
Hij is 73  jaar…. maar ziet eruit als 50…
Het is dan ook niet voor niks dat zijn Magical Quote is:

 

The Universe is Magic
and
Love is the Key ♥

 

En dat is nou precies waar Àlles om draait in het Leven
Liefde … Liefde … en nog eens Liefde

Met hooguit 2 keer heb je dit onder de knie en kun je het Prima Zelf en misschien al wel met 1 keer.
Laat mij Jou maximaal 2  keer helpen…. En vervolgens pak Je Zelf Jouw Sleutel op; tot Zelf Healing  en DraaiT deze om…. zodat je in Je Eigen Kern/ Hart komt.

Ik Garandeer je…. Met hooguit een Kwartiertje Per Dag Kan Dit en dat is altijd Goedkoper èn Gezonder dan allerlei andere ongezonde  ……    tja…vul zelf maar in..

 

Magic

Want je kunt nog zoveel Magic in een flesje doen of het kopen. De Echte Magic zit In Moeder Aarde en kost niets behalve een (klein) stukje Dagelijkse Zelf Discipline :-))

Voordat ik in contact kwam met de Energetische Frequentie Healing (EFH) gingen mijn gedachten constant alle kanten uit. Het kostte mij veel moeite en energie om gefocust te blijven bij bepaalde taken en/ of handelingen door de dag heen.
Naast het feit dat ik snel was afgeleid, had ik ook vaak ‘last’ van de energie van anderen èn voelde ik me vaak ook leeg in mijn eigen energie. 

Sinds ik kennis heb gemaakt met de EFH en deze elke ochtend doe, zijn mijn gedachten veel Rustiger in mijn hoofd en voel ik mij door de dag heen veel Energieker en krijg ik meer gedaan op een dag. 

De EFH doe ik altijd aan het Begin van de dag.
En ik merk; dat als ik dat niet heb gedaan,  dan voelt voor mij de dag niet compleet,
voel ik me een stuk onrustiger, ervaar meer ‘hinder’ van energie van anderen en het voelt net alsof of ik iets mis. Deze oefening helpt mij om in Mijn Eigen Kracht te blijven.

Angela ♥

Verpleegkundige

Deze Energetische Frequentie Healing was voor mij een Aparte en Bijzondere ervaring. Ik had het Gevoel, dat ik Helemaal Diep de Aarde in werd ‘getrokken’ …Het was een heel Vreemd en toch ook wel weer Vertrouwd Gevoel en ik zag alles wat ik Kwijt wilde… als Vanzelf van me weggaan.

Sylvia ♥

Senior HR Adviseur

Mijn gezondheidsproblemen spelen al een hele lange tijd omdat mijn organen niet goed werken, en een operatie in het verleden nodig was.
Na twee keer een Gold Angel Healing te hebben ontvangen …Doe ik nu dagelijks de Energetische Frequentie Healing, welke me heel veel helpt en ik mij nu weer Fitter begin te voelen en meer Energie krijg.
En hierdoor voel ik me Aanzienlijk Beterder.

Rob ♥

Jouw Eerste Sessie voor deze ‘Tover’ Formule bedraagt € 97,- (incl BTW) en duurt 1,5 uur.
En de tweede opvolgende ( indien nodig ) € 55,- ( incl BTW) en duurt dan ongeveer  1 uur.

Daarna vind ik dat je dit Prima Zelf Kunt

Wil je meer Informatie?  Kijk dan graag bij de Schumann-Resonantie

 

 

Als ik kon Toveren
kon Toveren, kon Toveren
kwam alles voor elkaar …..

H.vanVeen