Life story

 

 

hallo 

Ik ben Luciënne Schulingkamp. Ben 53 Jaar, Liefdevolle Moeder van een Geweldig Lieve Zoon en houd daarnaast van Moderne Dans/ Klassiek Ballet, Zwemmen, Yoga Mediteren, Wandelen, Skiën, Tuinieren, Italië, de Zon, Kamperen enz enz … ook al… mijn Leven lang van…  ENGELEN.

 

ZwemJuf

Ruim 33 jaar heb ik Lesgegeven als Zwem Docente waarvan meer dan 22 jaar als Zelfstandig Onderneemster binnen mijn Privé Zwemschool en zag ik wekelijks tegen de 100 kindjes. Ook ben ik in diezelfde tijd 15 jaar Dans Docente geweest waarbij ik elke week mijn 120 Enthousiaste Danseressen ( variërend van 6 – 70 jaar) in de Danszaal had staan.
Altijd denkende dat Dansen en Zwemles mijn  Roeping was…
Al lag mijn Hart ook altijd al bij het Ongeziene… dat wat men niet kan zien met je twee ogen maar wel met je derde oog.
Onbewust Innerlijk weten en Voelen.
Combineer je dat met mijn Mega Hoog Gevoeligheid dan is de Puzzel compleet en wist ik …Ik kan er niet meer omheen
Al heeft het Lang geduurd en vele Zoektochten verder,( van kind af aan al)… voordat ik in de gaten kreeg dat ik zó Super Hoog Gevoelig ben…Oftewel een Hoog Sensitief Persoon ( HSP) …en de informatie die binnen komt, toch anders voel, ervaar en verwerk dan bij de meeste mensen om me heen.

Wat voor mij heel Vanzelfsprekend is …merk ik, dat het bij veel mensen heel anders werkt.
Niet bij jonge kindjes van oa de zwemles….die staan nog zo dicht bij hun eigen Gevoel

 

 

Niet alles kleurt Roze

Al op jonge leeftijd heb ik met vallen en Opstaan geleerd, dat het Leven niet altijd Rose kleurde, al leek dat in mijn toenmalige omgeving vaak wel zo.

En leerde ik gaandeweg dat het Gras aan de overkant zeker niet altijd Groener was of is. Al mag dat nog zo lijken. Inmiddels weet ik;
dat Niets is wat het Lijkt en Ieder Mens zijn eigen Verhaal heeft en Zijn of Haar eigen Pad te lopen heeft in het Leven.

Na een Pittige Jeugd ( laten we het zo maar noemen) ben ik al vrij snel, op nèt 17 Jarige leeftijd het huis uit gegaan, zodat ik voor mijn Gevoel mijn Vleugels kon uitslaan en ‘Rust’ kon vinden. Eigenlijk niet wetende dat dààr mijn Innerlijke Reis  zou beginnen.

 

 

Een Prachtige Opleiding

Ik ging naar het CIOS ( sportopleiding) te Heerenveen, waar ik 3 Fantastische Mooie Jaren heb gehad en heel veel heb Mogen Leren!
Van Trainers, Docenten en Coaches…Waaronder oa Henk Gemser ( voormalig bonds Coach  van verschillende schaatsploegen) Tjaart Kloosterboer ( voormalig Coach en Trainer van oa Yvonne van Gennip) Hans Westerhof en Foppe de Haan ( beide voormalig voetbaltrainers ) met allemaal hun eigen Charisma en Kennis om over te dragen. Het was een Bijzondere Tijd die voorbij is gevlogen.
Na mijn studie, ging ik op 19 jarige  leeftijd meteen aan het ‘werk’.

Als afgestudeerd Dans-Docente ( mijn Hoofdkeuzevak) en Zwem Instructrice, Sportschool Houder en Sport Masseuse ernaast…. ging ik aan de slag bij verschillende Verenigingen en Zwembaden. Doordat ik zelf ontslag had genomen bij een zwembad rolde ik nog geen week later in het starten van mijn Eigen Zwemschool.

 

 

Opeens staat de Wereld stil

En daarnaast bestond mijn leven uit Dansen, Dansen en nog eens DANSEN….totdat plots uit het (ogenschijnlijk) niets mijn Hartsvriendin kwam te overlijden aan een Longembolie..Bammmm….Mijn wereld stond voor bijna 3 jaar stil. Het verdriet was immens…voor mij althans… Niets werd ooit nog hetzelfde.  Het was echt To Much en daar ging mijn Innerlijke Reis verder.

In 2002 kwam daarbovenop nog een hernia. Na (gelukkig) een korte tijd met een verlamd been te maken hebben gehad en geen operatie te willen krijgen… ben ik in 3 jaar tijd (weer) overeind gekrabbeld. 3 Jaar lang elke dag zenuwpijn ( en ondertussen je Zwem- en Dans lessen blijven geven) dat was best pittig. Door de Reiki 1 Cursus werd ik me ook van mijn eigen Healers kwaliteiten bewust. Al snel volgde Reiki 2 en op het moment dat ik er zelf aan toe was, werd ik Reikimaster. Zo heb ik mijn Hernia om weten te buigen naar weer een Krachtige Rug.

In deze Zelf Ontwikkeling Reis liep ik als HSP-er ( Hoog Sensitief Persoon) vaak tegen dingen aan waarvan ik wist, voorzag of voorvoelde dat het ging gebeuren. Terwijl ik ook merkte dat de mensen om me heen dat niet wisten, voorvoelden of zagen. Met als resultaat dat ik me hierdoor vaak Onbegrepen voelde door mensen om me heen. En me daardoor ook vaak Eenzaam heb gevoeld.
Ik merkte dat ik op een totaal andere Energie Frequentie zat als hun, met vaak onbegrip als resultaat.
Nu ken ik het woord HSP…destijds niet. En heb ik zo vaak gedacht; is er iets mis met mij?… Of… waarom snapt men mij niet? Hoe kon ik uitleggen aan een ander… hoe ik de dingen Ervaarde en Voelde, als ik ze zelf niet eens snapte. Echt Super lastig…

 

 

Innerlijk Besef

Inmiddels weet ik, dat ik alles om me heen heel anders voel, ervaar, beleef en zie/ doorzie. Noem het Helder Weten, Voelen, Ruiken, Horen en Zien.
En ben ik Dankbaar voor mijn Gouden Koordje ( zo noem ik het) met Mijn Engel (en), mijn Ziel, mijn Intuïtie, De Bron ,God, Het Universum, en mijn Gids (en) Het Veld of De Lichtwereld. Geef het de naam waar jij Blij van wordt. Voor mij voelt het allemaal als Hetzelfde… Je Verbinden met de Licht Wereld….

Van Jongs af aan heb ik me verbonden gevoeld met de Engelen en sinds 2012 weet ik ook waarom….

Ik ben een AARDE ENGEL
Oftewel:

Een Engel op Aarde

De Subtiele  doch Krachtige en vooral Liefdevolle Energie van deze Licht Wezens/ Brengers maakt me Dankbaar en Bevoorrecht dat ik met ze mag ( samen) werken.
Al weet ik dat iedereen dit kan…Samenwerken met deze Prachtige Liefdevolle Licht Brengers…. De vele Engelen…
Die altijd bij ons zijn..

En ben ik er Dankbaar voor, dat ik kan Horen wat ze me te zeggen hebben en dat vervolgens Kan en Mag doorgeven ( Channelen)
En … als je goed Luistert; dan weet je, dat ze je Heel Veel willen Zeggen  en met je willen Delen.

Daarnaast betekent mijn naam ook ‘ Het Licht’
Blijkbaar ook niet voor niets ;-))
En weet ik, dat ik word Begeleid en Beschermd, door Vele Engelen en Gids (en).

Ook Channel (praat) ik veel met mijn Gid(sen).
Een paar in het Bijzonder: waaronder mijn overleden Hartsvriendin. En voel ik me Dankbaar en Bevoorrecht dat ik zulke Mooie, Toekomst gerichte  en soms ook Rake of Straight to the Point Boodschappen mag doorgeven.
Dit gaat altijd op een hele Respectvolle en Integere Wijze.
En altijd vanuit LIEFDE!

Verandering van Koers

In 2020 kwam het Uiteindelijke Inzicht; Ik Wil en MoeD er iets mee…
Tijd voor koersverandering….
~ tijd om de zwemles te verlaten en wederom mijn Hart te gaan volgen…Iets wat ik altijd al heb gedaan.
~ tijd om naar buiten te treden met mijn Kennis en Wijsheid,  en dit te gaan delen IN de Wereld

Momenteel ben ik naast Hèt EngelenAdresje, ook nog bezig om mijn laatste Zwemles groepjes met Plezier af te ronden zodat alle kindjes met hun Felbegeerde Zwem Diploma’s naar huis gaan.
Want…Na heel lang dit Pad ( Zwemmen en Dansen) te hebben bewandeld en ondertussen te hebben gewerkt aan mijn …. eigen Transformatie

Is nu de Tijd aangebroken om mijn Lieve Zwemles Kindjes los te gaan laten en mijn Eigen Pad Opnieuw te gaan vervolgen.
En wel met mijn; EngelenAdresje.
Het besluit om hiervoor te Kiezen, heeft lang geduurd. Simpelweg omdat ik het moeilijk vond en nòg vindt om die Lieve Snoetjes achter me te laten.

Alleen ik DOE het wel.  En ik weet, dat deze Nieuwe Richting in mijn Leven, me ook weer Prachtige Momenten zal brengen.

 

 

Stralen

Ik kijk ernaar uit om een ieder die op mijn weg komt, een stukje te mogen gaan Helpen/ Begeleiden tijdens hun eigen Transformatie Proces/  Innerlijke Reis / Pad….. Hoe je het ook wilt noemen.
En ik heb allang ervaren en gevoeld dat dat heel Dankbaar Werk is.

Ook weet ik nu dat een ieder van ons zijn Eigen Pad te lopen heeft en ik daar als  HSP-er/  Engelen / Transformatie Coach d.m.v. mijn Intuïtieve Gaven een stukje in kan meelopen en begeleiden. Handvatten kan geven zodat diegene weer verder kan en zijn of haar Vleugels weer kan Uitspreiden om vervolgens weer verder te kunnen ‘Vliegen’ (gaan) en weet…Yesss… Ik ben weer op Koers..
Ik kan het zelf weer,  en zo verder kan gaan,  … met Stralen

Want hoe dan ook; we zijn Hier op AARDE om ons Eigen Pad te lopen… ALLEMAAL! 

Ik ga graag van Start en hoop je te mogen begroeten bij mijn Engelen Adresje. Voorlopig nog even telefonisch, via zoom of wellicht op een andere manier.

Wil je graag even een Paar extra Vleugels, zodat je even niet alleen hoeft te ‘Vliegen’ weet dan, ik begeleid je graag. Zodat je daarna weer Zelf op eigen Vleugel Kracht verder kan ‘Vliegen’… Oftewel STRALEN

Weet…Ik help je Graag

Liefs Luciënne

En …. vergeet niet

 

Straal je eigen Zonnestraal … Altijd