The Light Angels

 Silver
Light Angels Silver

In deze basis opleiding leer Jij o.a…. hòe (Samen)  te Werken met de 7 AartsEngelen, Hulp te vragen door de juiste vragen te stellen en Jouw antwoorden gaat verkrijgen, Signalen te Zien, Her en Erkennen daarvan, om vervolgens daar ook mee aan de slag te gaan. Je leert om Bescherming en Heling te vragen en in te Tunen/Afstemmen  ( met behulp van o.a Meditatie en Visualisatie) op hun Liefdevolle Energie. Dit is een klein beetje van wat je te wachten staat binnen The Light Angels Silver Opleiding ♥

Nu zeg jij 7  AartsEngelen Luciënne?  Er zijn er toch meer.. ? Idd, dat klopt helemaal. Alleen heb ik naar Mijn Intuïtie eerst de volgende uitgezocht.

 

DÈ   7   AARTSENGELEN

 

Waarvan ik vind dat je daar als eerste Kennis mee mag maken. En dat in overleg met de in mijn ogen;  Één van de Belangrijkste AartsEngelen, en wel AE Michaël.
Begrijp me niet verkeerd…alle AartsEnglen en Engelen zijn Belangrijk 
Alleen ik werk heel veel en heel graag samen met Hem en Draag mijn lessen en Gechannelde Boodschappen dan ook zo door, zoals ik ze van Hem (AE Michaël) mijn Eigen Engel Gechanneld heb gekregen voor Dè LichtEngel Academie.
En ik kan je verzekeren dat deze Gechannelde Boodschappen heel Bijzonder zijn ♥

Omhult worden

In totaal zijn er in The Light Angels Silver Opleiding 8 lessen in 8 weken waarin Jij wordt Omhult met De Engelen Liefde van deze AartsEngelen.
De eerste les zal een voorbereiding zijn, op de 7 daaropvolgende Lessen.
In 8 lessen van 3 uur, Leer ik Jou Alles over deze 7  AartsEngelen.
Elke les laat één AartsEngel zich op Magische Wijze aan Jou Zien, waar Hij of Zij voor Staat en wat de Specifieke Liefdevolle Energie van deze Aarts Engel met Jou doet als jij je ermee gaat Verbinden en (Samen) Werken.

Tijdens The Light Angel Silver Opleiding maak je Kennis met de volgende  7  AartsEngelen

MICHAËL

RAPHAËL

JOFIËL

GABRIËL

ZADKIËL

 

CHAMUËL

HANIËL

     EN … ?

 

En met Één LichtMeester. Welke LichtMeester  … ? dat blijft nog even een Verrassing…

ERVARINGEN VAN ……

Lieve Luciënne,

Jij bent zo Bijzonder …  en dat Mag Gezegd worden .Ik weet dat Jij zo’n Verbondenheid hebt met Jouw Prachtige Engel die ik voor Jou heb Mogen Tekenen èn dat Jij daar ook zulke Mooie Boodschappen voor de Mensen bij doorkrijgt….
Ik ben Dankbaar dat ik Jou Ken.

Liefs van Tony Looyenstein.

Tony Looyenstein

Intuïtief Tekenares van Engelen en Gidsen

The Light Angels Silver Opleiding heb ik als een Mooie, Intense, Liefdevolle en vooral Leerzame Opleiding ervaren. Het Mooie en Fijne aan elke Les was / is; dat je elke keer weer in contact werd gebracht met je Innerlijke Ziel met de Engelen en hun Energie, en ook door de Meditaties die er op afgestemd waren.
Het Klopte àltijd …heel Bijzonder!

En ook Dè Waardevolle Informatie die ik tijdens alle lessen heb gekregen. In de vorm van het Prachtige Naslagwerk, als mede ook de Spoken Word Informatie. Alleen dat, was al een Cadeautje voor mij.

Wat ik er vooral van heb geleerd is: Dat ik àltijd Mijn Intuïtie Mag/ Moe’D’ Volgen, omdat je Intuïtie Echt is ènnn ….altijd Klopt.
Er is een groot verschil in vanuit je ego leven….. of In Verbinding Zijn en Leven met Dè Bron, Mijn Eigen Bron.

Ook heb ik geleerd dat ik er altijd op kan Vertrouwen dat de Engelen altijd om je heen zijn en je ze altijd kan Aanroepen voor Hulp. 

Mijn Grootste Persoonlijk Ervaring tijdens deze 8 weken was: Dat ik binnen twee dagen Mijn Intuïtief  getekende Engel heb Gemanifesteerd!
En dat is maar èèn van de vele ‘toevallig’heden wat er tijdens de Silver Opleiding is gebeurd. Tenslotte…. toeval bestaat niet.

Dat heet:  ZinVolle Toeval ♥

Angela

In de maanden juni en juli van 2022 volgde ik de The Light Angels Silver Opleiding bij Hèt EngelenAdresje.
Ik hoopte dat deze Opleiding mij zou Leren mijn Eigen Energie sterker te maken en dat ik meer Handvatten zou krijgen voor het Verwezenlijken van één van mijn Dromen.
Beide verwachtingen zijn uitgekomen.

Doordat ik de Energetische Frequentie Healing nu elke dag toepas, ben ik veel meer ‘Gecentreerd’.
De kennismaking met de verschillende aspecten van De Helende Engelen Energie die in de Opleiding aan bod komen, heeft ervoor gezorgd dat ik met meer Liefde naar Mezelf kan kijken, meer Rust ervaar en meer Vertrouw op wat ik Voel.

Het Coachingsgesprek dat onderdeel van de *Opleiding is, heeft mij Inzichten gegeven in één van mijn  Dromen: een nòg Mooier Boek schrijven dan ik al heb gedaan.
Luciënne liet mij en passant Inzien dat er in Mijn ‘oude’ boeken ook nog veel Potentie zit en dacht echt mee over Mijn Ondernemerschap en boek dat ik wil schrijven.

Gedurende de hele Opleiding had ze volop Aandacht voor Hèt Proces waar ik in zat en kwam ze met Liefdevolle Verrassingen.

 

www.rabarbara.nl

Barbara Pavinati

woordENkunstenaar, Helend Schrijven, Blogger, Journalist, SchrijfCoach

LICHT ENGELEN LIEFDE VOOR JOU ♥

The Light Angels Silver

 € 599,-

(incl btw)

The Light Angels Silver*

 € 699,-

(incl btw)

Ik doe mee en ontvang

​♥ Je krijgt wekelijks 3 uur les, en dat 8 weken lang.

Je ontvangt het E-book van The Light Angels Silver Opleiding (ruim 190 pagina’s) met daarin alles beschreven over de 7 AartsEngelen en van Dè desbetreffende Licht Meester.

♥ Je krijgt toegang tot een besloten Angel Lovers Groep van de LichtEngel Academie waar je mede Angel Lovers zult treffen en je daar je vragen kunt stellen.

♥ Je Krijgt van mij de Gechannelde Boodschappen behorende bij de 7 AartsEngelen, Dè Licht Meester en de Gechannelde Boodschappen behorende bij The Light Angels Frequentie Light Codes twv € 616,-

Je krijgt de door Tony intuïtief getekende, 7  AartsEngelen en ook haar daarbij behorende Gechannelde boodschappen twv € 245,-

Je ontvangt elke les meerdere Inzicht Engelen Kaarten met de daarbij behorende boodschappen.

Elke les wordt ondersteund door gechannelde en geleide meditaties behorende bij elke AartsEngel of LichtMeester.

Je krijgt van de 7 AartsEngelen: The Light Angels Frequentie Light Codes, Intuïtief getekend door HelenaHeArt ( Ellen Hendrix)  met de daarbij behorende door haar Gechannelde boodschappen twv € 352,-

♥ Je ontvangt elke les de Energetische Frequentie Healing ter waarde van € 88,- Dit in combinatie met basis Chakra Kennis.

Je krijgt van de Energetische Frequentie Healing: The Light Code, Intuïtief getekend door HelenaHeArt ( Ellen Hendrix)  met de daarbij behorende door haar Gechannelde boodschap twv € 44,-

♥ Je Krijgt van mij de Gechannelde Boodschap behorende bij de Energetische Frequentie Healing Light Code twv € 77,-

♥ Je ontvangt oefeningen en opdrachten waardoor je beter met de Energie kunt samenwerken van de desbetreffende AartsEngel of LichtMeester

Elke les ontvang je een Healing van de Engelen

♥ Je ontvangt een Bijzondere Engelen Wens.

♥​ Je ontvangt Kristal Kennis behorende bij de Engelen.

​Tijdens de laatste les krijg je een Certificaat als bewijs van Deelname.

♥ Je ontvangt nog veel meer  er mogen tenslotte ook verrassingen blijven….

Ik doe mee en ontvang *

​♥ Je krijgt wekelijks 3 uur les, en dat 8 weken lang.

Je ontvangt het E-book van The Light Angels Silver Opleiding (ruim 190 pagina’s)
met daarin alles beschreven over de 7 AartsEngelen en Dè desbetreffende Licht Meester.

♥ Je krijgt toegang tot een Angel Lovers besloten Groep van de LichtEngel Academie waar je mede Angel Lovers zult treffen en je daar je vragen kunt stellen.

♥ Je Krijgt van mij de Gechannelde Boodschappen behorende bij de 7 AartsEngelen, Dè Licht Meester en de Gechannelde Boodschappen behorende bij The Light Angels Frequentie Light Codes twv € 616,-

Je krijgt de door Tony intuïtief getekende, 7  AartsEngelen en ook haar daarbij behorende Gechannelde boodschappen twv € 245,-

♥ Je ontvangt elke les meerdere Inzicht Engelen Kaarten met de daarbij behorende boodschappen.

Elke les wordt ondersteund door gechannelde en geleide meditaties behorende bij elke AartsEngel of LichtMeester.

♥ Je krijgt van de 7 AartsEngelen: The Light Angels Frequentie Light Codes, Intuïtief getekend door HelenaHeArt ( Ellen Hendrix) met de daarbij behorende door haar Gechannelde boodschappen twv € 352,-

​♥ Je ontvangt elke les de Energetische Frequentie Healing ter waarde van € 88,-Dit in combinatie met basis Chakra Kennis.

♥ Je krijgt van de Energetische Frequentie Healing: The Light Code, Intuïtief getekend door HelenaHeArt ( Ellen Hendrix)  met de daarbij behorende door haar Gechannelde boodschap twv € 44,-

Je Krijgt van mij de Gechannelde Boodschap behorende bij de Energetische Frequentie Healing Light Code twv € 77,-

♥ Je ontvangt oefeningen en opdrachten waardoor je beter met de Energie kunt samenwerken van de desbetreffende AartsEngel of LichtMeester.

Elke les ontvang je een Healing van de Engelen

♥ Je ontvangt een Bijzondere Engelen Wens.

♥​ Je ontvangt Kristal Kennis behorende bij de Engelen.

​Tijdens de laatste les krijg je een Certificaat als bewijs van Deelname.

♥♥ Je krijgt tijdens deze opleiding, éénmalig een zoomconsult van 1,5 uur met mij ter waarde van € 95,-  op een door jouw gekozen moment

♥♥ Je ontvangt tijdens de laatste les een Soul to Soul ter waarde van € 88,- met 2 vragen die betrekking hebben op deze Light Angels Silver Opleiding.

♥ Je  ontvangt nog veel meer  er mogen tenslotte ook verrassingen blijven….

Waar ~Wanneer ~ Hoe Veel ~Hoe laat

 

The Light Angels Silver Opleiding kun je volgen Live Online vanuit je Eigen huis.

Startdata:

Les 1:
Woensdag  19 Oktober van 19.00- 22.00 uur. En vervolgens, de 7 daaropvolgende donderdag avonden. 

Heb je vragen omtrent de lesdagen of data, mail dan lucienne@hetengelenadresje.nl

Na deze Magische Silver Opleiding kun jij:

De AartsEngelen om Hulp, Heling en Bescherming vragen.

Vertrouwen op de Signalen die je op Pad vindt en Kun je deze ook intergreren in Jouw  Leven.

♥ Zelf met behulp van Jouw Eigen (Lievelings) Carddeck Je Eigen Kaart  trekken en deze ook vertalen naar jouw eigen situatie waar je HelderHeid in wilt verkrijgen.

♥ Jouw begonnen Spirituele Ontwikkelings Reis voortzetten.

♥ Zelf Intunen ( Afstemmen ) op een AartsEngel, Engel of LichtMeester en de Juiste vragen stellen… èn Antwoorden Horen die Zij Geven.

♥ Zelf op Vertrouwde wijze een ( Engel ) meditatie volgen.

♥ En weet Jij hoe je goed MoeD Aarden/ Gronden, zodat je met beide benen op de  Grond blijft…we leven ten slotte hier op Aarde.

♥ Weet jij hoe je Samen kan Werken met Jouw Engelen Team.

Als je Graag nòg meer wilt weten over de (Aarts) Engelen en LichtMeesters… Dan kan je doorleren bij The Light Angels Gold en Diamond ♥

IK MELD ME NÙ AAN ♥

The Light Angels Silver

Ik heb het Privacy Beleid gelezen en ga hiermee akkoord

1 + 12 =