Wat anderen zeggen

“Luciënne is een Integere Coach die Leuke mensen bij hun Aardse en Hemelse Wijsheid brengt!”

www.mabelvandendungen.nl

Mabel van den Dungen

Schrijfster, Intermittent Fasting Coach Tarotlover, House of Inner Health

Bedankt Luciënne dat Jij op Mijn Pad bent gekomen.

Door de jaren heen was Ik steeds zoekende, naar wat? ….. dat kon Ik tot nu toe niet omschrijven. Door de Coachings Gesprekken die wij hebben gehad, heb Ik geleerd om Kwetsbaar te Mogen en Durfen zijn.
De Èchte Betekenis ervan, zonder er ook een oordeel aan te geven. Wat Ik het moeilijkste vindt om te doen, …maar wat Je Jezelf als Mooiste Cadeau kan geven.

Bij de energetische koorden verbreken, voelde Ik Mij zoveel Lichter na de sessie.
Hierin valt voor Mij nog veel te leren om bepaalde processen door te gaan.

Alles wat Ik bij Jou Doe, Ervaar en Meemaak is zo`n Grote Leerschool voor Mij. Het heeft me een Kijkje in Mijn Eigen Ziel gegeven en Ik wil daar meer van weten en ervaren. Vandaar ook dat Ik The Light Angels Silver Opleiding ben gaan volgen.

Dankjewel Luciënne voor Je Hele Fijne Energie en de Duidelijkheid die Jij Mij kunt Bieden, daar waar nodig is, want daar Voel Ik Mij erg Veilig bij ♥

Angela

Verpleegkundige

Met de Hulp van Luciënne werk Ik aan Mezelf; hoe ik de Liefde voor Mezelf weer terug kan vinden, en belemmerende gedachtenpatronen kan gaan ombuigen.
Haar Hulp bevat een Eerlijke en Oprechte manier, met een Liefdevolle Intentie.
Hierdoor kan Ik weer meer Vertrouwen op Mezelf. Wetende dat alles Goed komt.
Luciënne leeft vanuit haar Hart en geeft dit door.
Dit is ook, hoe Ik Mijn Leven wil blijven invullen. Liefdevol en Respectvol.
Vertrouwen Hebben en Doen wat Mijn Hart me ingeeft. Het proces is niet altijd makkelijk, maar het is het allemaal waard om deze Uitdaging met Mezelf te zijn aan gegaan.
Dankjewel Luciënne voor Je Licht, Liefde en de Warmte van Je Hart.

Rianne

De Engelen zijn zo Blij …..

Hèt EngelenAdresje is open ….

Menigeen zal de uitdagingen herkennen op Het Pad van Zelfrealisatie, de onzekerheden die we daarop tegenkomen, de twijfels of we het wel kunnen, maar er komt een moment en dan weet je dat het NU de tijd is om de stap te zetten. Iedereen doet dat op zijn/haar eigen tempo, wetende dat alles precies op het goede moment gebeurd.
Divine Plan en Divine Timing noemen ze dat.

Wat ben ik dankbaar dat Luciënne, onze Prachtige Aarde Engel haar Engelenvleugels uit gaat slaan en haar Bijzondere Gaven met ons gaat delen.
Ik ken Luciënne al heel lang en het zal jullie dan ook niet verbazen dat de Engelen ons op elkaars pad hebben gezet. Ik ben dankbaar dat ik een poosje met haar heb meegelopen en nu langs de zij-lijn en inmiddels vanuit Frankrijk haar groeiproces verder mag volgen en begeleiden.

Ik weet vanuit mijn Hart dat als je bij Hèt EngelenAdresje
‘Een ‘Brief van je Ziel ‘ krijgt, je Ontroerd zult zijn.
De aandacht die er door Luciënne aan is besteed is vanuit Onvoorwaardelijk Liefde en Puurheid.
De Engelen zijn dan ook zo blij en dankbaar dat ze op deze manier de gelegenheid krijgen om hun boodschappen te delen met een ieder die hier behoefte aan heeft.
Vanuit haar Integriteit, haar Liefde, haar Puurheid en Zuiverheid zullen de Boodschappen je Aanraken in je Hart en je Raken tot in je Ziel.

Lieve Luciënne, vanuit Les Vincies, onze Krachtplek hier in Frankrijk blijf ik Verbonden en volg ik het pad van de Engelen. En je weet dat als ik in Nederland ben het Engelenadresje altijd weet te vinden!! Voor een bakkie koffie, thee, een Engelenknuffel, een Fijn gesprek of om het Card Deck aan te vullen. Want naast al het Engelen werk is deze Aarde Engel ook nog eens ambassadeur van het Card deck:
‘160 Qualities of Divine Love’. Dat is namelijk via het EngelenAdresje te koop.

Hartegroet en EngelenHug
Ellen

www.les-vincies.eu

Ellen Hendrix ( HelenaHeArt)

Wisdom Keeper, Sound Healer, Writer en Creator