Your Inner Soul Wisdom

 

 

Gebruik Jij

Jouw Inner Soul Wisdom…. voor Jouw te nemen stappen naar het Verwezenlijken van Jouw Dromen, Doelen, Wensen en Idealen …van dàt wat jij wilt neerzetten in Jouw Leven?

Ga jij voor Dìe Nieuwe Liefde, Dè Job waar Jij al zo lang van Droomt… Of Hèt Prachtige Huis waar Jouw Oog op gevallen is, Jouw Gezondere Lichaam en Mindset wat je graag wilt bewerkstelligen? Of misschien totaal iets anders, van wat Jou bezig houdt….

Het maakt niet uit waar Jouw Ziel antwoord op wil krijgen.
Kom je er niet uit? Laat mij  ….. Jou dan helpen ♥

Ik schrijf voor Jou, elke maand een Prachtige Soul to Soul  Reading, waarbij Jij 2- 3 vragen kan stellen, die aansluiting hebben op Jouw Dromen, Idealen,  Wensen en dàt wat Jij wil neerzetten in Jouw Leven.

Elke maand ontvang Jij dan, tot eind December 2024, een nieuwe Soul to Soul, waarin Jij de Handvatten krijgt aangereikt en aan het ‘werk’ wordt gezet :-)) om verder te komen om deze Dromen, Doelen, Wensen en Idealen niet alleen te Manifesteren
Maar juist met Focus en daadwerkelijke Actie ook te kunnen Realiseren.

Met keuze uit meer dan 80 Card Decks komen daar Dè kaarten er ècht wel uit,
die aansluiten op Jouw Vragen en die Jij op dàt Moment nodig hebt.

Card Deck

Elke maand maak ik gebruik van verschillende Card Decks, waarbij er vaak meerdere kaarten uit ‘vallen’ …al naar gelang wat Jij nodig hebt. Deze kaarten schrijf ik intuïtief uit, in Jouw Soul to Soul Reading.

Met begeleiding van ‘Mijn’ Eigen Engelen/ Spirit Team,  zetten deze Soul to Soul Readings Jou aan tot Beweging en het in gang zetten van wat Jij voor ogen hebt.

Kijk, naar wat Jou bezighoudt en mail mij lucienne@hetengelenadresje.nl  als Jij gebruik wilt maken van deze Inner Soul Wisdom

 

 

HOE HEBBEN ANDEREN DIT ERVAREN

Mijn vragen aan Luciënne waren uiteenlopend, alleen mijn belangrijkste vraag was:
Wat is Mijn Soul Purpose op Aarde?

Na het lezen van The Soul to Soul Reading was er vooral Verstilling.

Ik ervaarde Vriendelijkheid en Kracht in Mezelf.
Het Voelt of IK er ( Hèt er) gewoon Mag Zijn. 

Deze sessie heb Ik ervaren als een Begin van een GroeiProces, waarbij Ik sta…. aan het Begin van een Nieuwe Weg.

Luciënne heeft Mij laten InZien dat Ik Dè Weg al Weet,
en dat ik daar de Hulp van De Engelen Energie bij Mag vragen.
Ik ben Luciënne heel Dankbaar

Hartegroet, Natasja 

https://www.instagram.com/bloom_by_natasja_/

Yoga Teacher ~ Beauty en Bindweefsel behandelingen ~ Personal Trainer ~ Powerplate Trainer  ~ Voedingscoach
BLOOM by Natasja​

GA  JIJ  MEE  OP  SOUL-JOURNEY  …..

TRUST YOUR INTUITION.

IT SPEAKS SOFTLY….

BUT WHEN YOU LISTEN,

THE MESSAGE IS ALWAYS CLEAR …..